piaggio-ape-classic-cromet-rijeka

Ape Classic

Nepogrešiv izgled i iznenađujuće specifikacije performansi, primjerice teretne nosivosti od 750 kg, nude jedinstvenu mješavinu oblika i funkcije koje Ape Classic čine idealnim vozilom za primjene u gradskom prometu, kao i neponovljivo mobilno prodajno mjesto.

Zahvaljujući svojoj iznimnoj fleksibilnosti, Ape Classic predstavlja idealno rješenje za najnovije trendove, kao što je sektor ulične prehrane.

Sposobne za bilo koju aktivnost ne samo odmah prepoznatljivu, nego i za pružanje kvalitete i prestiža, Ape Classic pruža idealnu pozadinu za bilo koju vrstu uličnog poslovanja, od tradicionalnih proizvoda kao što su kava, sladoled i pizza, do regionalnih i nacionalnih specijaliteta i sektorima niša kao što su lokalne delicije i etno kuhinje.

Razlikovne značajke Ape Classic:

 • obnovljeni prednji dio zahvaljujući velikom broju redizajniranih komponenti
 • nova, poboljšana praktična ploča s instrumentima i instrument tabla
 • novi euro 4 motor nudi poboljšane performanse i poboljšane ekološke specifikacije

Ape Classic Sandučar

piaggio-ape-classic-sandučar-cromet-rijeka

Idealan suputnik za razvoj prodajnih aktivnosti, Ape Classic Pianale se izdvaja od konkurencije zahvaljujući svojoj svestranosti, agilnosti i robusnosti (nosivost do 750 kg). Od mobilnog dućana do kvalitetne ulične hrane: Ape Classic izgleda dobro s bilo kojom vrstom opreme, od tradicionalnog do profinjenog. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i smanjenim troškovima održavanja predstavlja idealno rješenje za primjene u prijevozu robe kratkog dometa.

Ape Classis Kombi

piaggio-ape-classic-kombi-cromet-rijeka

Ape Classic Kombi, stari ručni rad, daje mu jedinstven, elegantan stil. Zahvaljujući nosivosti 675 kg2 m³, savršen je za primjene u gradskom prijevozu i dostavi, vodeći naspram svih svojih konkurentata u kategoriji kratkog dometa. Ape Classic Furgone je dizajniran tako da je lako nanositi reklamne ploče sa strane, uključujući i materijale koji se mogu omotati, omogućujući vam da prilagodite svoje poslovanje na istinski originalan način. Izvoran izvana, funkcionalan s unutarnje strane, zahvaljujući umetcima s navojem smještenim duž konstrukcije prtljažnika, koji se mogu koristiti za postavljanje polica za spremanje alata vaše trgovine.

Mobilna poslovanja i ulična hrana s Ape

piaggio-ape-classic-street-food-cromet-rijeka

Baš kao i proizvod koji prodaje, ulična hrana je pristupačan i lako dostupan poslovni model. Zbog toga je posljednjih godina ubrzano rasla, uspostavljajući se kao konsolidirani trend uz dugogodišnju tradiciju blagovanja na otvorenom.

Ape, međutim, daje osjećaj kvalitete i prestiža svakom poslovanju ulične hrane, postavljajući ga kao nešto drugo. Idealno za svaki mogući žanr - od talijanskih namirnica do lokalnih ili etničkih specijaliteta, i od bistro hrane do originalnih, kreativnih reinterpretacija klasika kao što su burgeri, pizze i pržene hrane - otvarajući svijet uzbudljivih mogućnosti u pokretu, privlačan i za oko i za nepce.

Pošaljite upit
Pošaljite upit
Pošaljite upit za više informacija

  Ime i prezime

  Email


  Vaša poruka

  Pošaljite upit za više informacija

   Ime i prezime

   Email


   Vaša poruka