piaggio-električni-porter-cromet-rijeka

Električni Porter

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Električni Porter je 100% čisto komercijalno vozilo koje je zadovoljilo širok spektar različitih potreba za mobilnošću već više od 20 godina, a istovremeno nudi izvanredne uštede u svim tekućim troškovima

Idealan za sve primjene u transportu, njegov potpuno električni pogon s nultom emisijom čini ga posebno prikladnim za korištenje u povijesnim gradskim središtima. Električni motor, s upravljačkim pogonom i namjenskim ožičenjem te softverom za prijenos signala osigurava glatku udobnu isporuku snage. Rezultat je izvanredno precizna kontrola snage pri ubrzavanju, dok poboljšana energetska učinkovitost motora proizvodi manje topline.

Porter Electric pruža izvanredne performanse u pogledu dometa (do 110 km) i vremena punjenja za olovne akumulatore - uzimajući samo 8 sati za potpuno punjenje ili 2 sata u brzom načinu punjenja kada je vozilo potrebno koristiti prije. Proizvodeći 11 kW snage i maksimalni okretni moment od 215 Nm, električni pogon daje vozilu maksimalnu brzinu od 57 km / h. Izvanredna tišina električnog pogona također značajno smanjuje buku u gradskim središtima.

Osim ovih ekonomskih i ekoloških prednosti, Električni Porter također nudi mogućnost pristupa ograničenim prometnim zonama, otvarajući još više mogućnosti za rad u usporedbi s konvencionalnim motorima.

Električni Porter S Fiksnim Sandukom

piaggio-električni-porter-s-fisknim-sandukom-cromet-rijeka

Ovo su karakteristike koje čine Električni Porter s Fiksnim Sandukom nevjerojatnim izborom - iznimno okretno i kompaktno vozilo koje se može pohvaliti impresivnom nosivošću. Osim što omogućuje neograničen, 24-satni pristup zonama koje podliježu ograničenjima prometa protiv zagađenja, kao što su gradski centri, električni pogonski sklop s nultim emisijama brine o okolišu i nudi značajne uštede u svim tekućim troškovima.

Sve ove prednosti dolaze s impresivnim performansama za električno vozilo:

 • maksimalna nosivost 520 kg
 • 2.3 m dugačak sanduk ukupne površine 3,2 m2 (dovoljno velika za nošenje dvije europalete)
 • bočne stranice i stražnja stranica od visoke legure visine od 40 cm koje se preklapaju na sve tri strane, a prag krcanja je samo 75 cm od tla, što pojednostavljuje utovar i istovar
 • idealno rješenje za obrtnike, građevinske tvrtke, tvrtke za čišćenje, cvjećare, kurire i stolariju, vodovod i održavanje
 • dostupan i u verziji Extra koja uključuje konture prednjeg odbojnika u boji, svjetla za maglu, električne prozore, Radio CD sustav s MP3, elektronički uređaj protiv krađe s daljinskim upravljačem i središnje zaključavanje

Električni Porter Kiper

piaggio-električni-porter-kiper-cromet-rijeka

Ovo su karakteristike koje čine Električni Porter Kiper nepobjedivim izborom - iznimno okretno i kompaktno vozilo koje se može pohvaliti impresivnom nosivošću. Osim što omogućuje neograničen, 24-satni pristup zonama koje podliježu ograničenjima prometa protiv zagađenja, kao što su gradski centri, električni pogonski sklop s nultim emisijama brine o okolišu i nudi značajne uštede u svim tekućim troškovima.

Varijanta Električnog Portera Kipera pruža izvanredne performanse:

 • impresivna nosivost do 450 kg
 • 2 m dugačak teretni sanduk ukupne površine 2,7 m2
 • praktičan sustav kipanja s velikim kutom od 45°
 • bočne stranice i stražnja stranica od visoke legure visine od 40 cm koje se preklapaju na sve tri strane, a prag krcanja je samo 75 cm od tla, što pojednostavljuje utovar i istovar
 • neophodan je za tvrtke koje se bave izgradnjom, prevoze teške, glomazne robe i za potrebe održavanja, jer značajno smanjuju vrijeme utovara, istovara i transporta
 • dostupan i u verziji Extra koja uključuje konture prednjeg odbojnika u boji, svjetla za maglu, električne prozore, Radio CD sustav s MP3, elektronički uređaj protiv krađe s daljinskim upravljačem i središnje zaključavanje

Električni Porter Teretni Kombi

piaggio-električni-porter-teretni-kombi-cromet-rijeka

Ovo su karakteristike koje čine Električni Teretni Kombi nenadmašnim izborom - iznimno okretno i kompaktno vozilo koje se može pohvaliti impresivnom nosivošću. Osim što omogućuje neograničen, 24-satni pristup zonama koje podliježu ograničenjima prometa protiv zagađenja, kao što su gradski centri, električni pogonski sklop s nultim emisijama brine o okolišu i nudi značajne uštede u svim tekućim troškovima.

Svojim nizom nepobjedivih karakteristika i značajki, Električni Teretni Kombi je idealno vozilo za dostavu robe u gradskim središtima, kao i za čišćenje poduzeća, vodoinstalatera, električara, zavarivača, stolara i cvjećara. Prtljažni prostor nudi 3 m³ utovarnog prostora i može nositi do 730 kg, dok ravna, jednaka površina poda znači da se svaki centimetar prostora može učinkovito koristiti. Posljednje, ali ne i najmanje važno, dvoja klizna vrata na obje strane (standardno ponuđena) i stražnja vrata osiguravaju pristupačnost u svim smjerovima čineći utovar i istovar jednostavnijim i sigurnijim.

Dostupan je i kao Extra verzija koja uključuje konture prednjeg odbojnika u boji, svjetla za maglu, električne prozore, Radio CD sustav s MP3, elektronički uređaj protiv krađe s daljinskim upravljačem i središnje zaključavanje i zadnje senzore za parkiranje.

Električni Porter Putnički Kombi

piaggio-električni-porter-putnički-kombi-cromet-rijeka

Ovo su karakteristike koje čine Električni Putnički Kombi nenadmašnim izborom - iznimno okretno i kompaktno vozilo koje se može pohvaliti impresivnom nosivošću. Osim što omogućuje neograničen, 24-satni pristup zonama koje podliježu ograničenjima prometa protiv zagađenja, kao što su gradski centri, električni pogonski sklop s nultim emisijama brine o okolišu i nudi značajne uštede u svim tekućim troškovima.

Najpraktičnije, funkcionalno rješenje za kombinirani teretni prijevoz putnika kratkog dometa. Idealno za bolnice, klinike, dobrovoljne udruge, organizatore putovanja i kao prijevoz za hotele i odmarališta.

Sposoban za nošenje do četiri putnika i još uvijek nudi 1,4 m³ teretnog prostora - doista impresivan podvig za vozilo duljine samo 3,4 m.

Maksimalna nosivost 470 kg.

Klizna vrata se standardno nalaze na obje strane, čineći utovar i istovar jednostavnijim i sigurnijim.

Električni Porter Chassis

piaggio-električni-porter-chassis-cromet-rijeka

Ovo su karakteristike koje čine Električni Porter Chassis nenadmašnim izborom - iznimno okretno i kompaktno vozilo koje se može pohvaliti impresivnom nosivošću. Osim što omogućuje neograničen, 24-satni pristup zonama koje podliježu ograničenjima prometa protiv zagađenja, kao što su gradski centri, električni pogonski sklop s nultim emisijama brine o okolišu i nudi značajne uštede u svim tekućim troškovima.

Električni Porter Chassis nudi solidne temelje za mnoštvo različitih nadogradnji koji zadovoljavaju specifične potrebe širokog raspona primjena. Porter Chassis nudi kombinirane prednosti: kompaktnih dimenzija (dimenzija samo 3,5m x 1,4m) i izvanrednog teretnog kapaciteta. Ove ekskluzivne karakteristike omogućuju ugradnju konfiguracija za nadogradnju koje su normalno moguće samo na većim vozilima.

Porter Chassis čini svaki posao bržim i sigurnijim u situacijama gdje je prostor posebno ograničen ili na nepristupačnim mjestima. Vozilo koje može biti opremljeno širokim izborom rješenja savršenim za privatni sektor (kao što je hladnjača za prijevoz, izolirana kutija ili troslojna paluba) i javni sektor (sakupljanje otpada, zračna platforma, vatrogasna služba, općinska policija, održavanje parka itd.).

Dostupan i u verziji Extra koja uključuje konture prednjeg odbojnika u boji, svjetla za maglu, električne prozore, Radio CD sustav s MP3, elektronički uređaj protiv krađe s daljinskim upravljačem i središnje zaključavanje.

Pošaljite upit za više informacija

  Ime i prezime

  Email


  Vaša poruka

  Pošaljite upit za više informacija

   Ime i prezime

   Email


   Vaša poruka